SERVICIILE NOASTRE

La ECOMAND, insistam sa oferim calitate si siguranta pentru clientii nostri, livrare la timp si servicii fiabile pentru lenjerii, uniforme, covoare sau salopete de lucru. Ne place sa spunem ca suntem mereu pe drum, iar asta este adevarat. Circulam zilnic ( inclusiv sambata si duminica ) in toate localitatile pe care le acoperim. Dorim sa ne imbunatatim serviciile in permanenta si dorim sa oferim solutii personalizate pentru fiecare client in parte.

Spalatorie industriala textile

De la centre SPA la complexe hoteliere de lux si toate categoriile intre ele, raspundem la toate nevoile clientilor nostri, la cele mai bune preturi si in cel mai bun timp.

Lenjerie hoteliera

pentru profesionisti – Preluam lenjeria in siguranta, o aducem la sediul nostru si o igienizam individual, fiecare client in parte. De la un cearceaf de la salonul de masaj, pana la sute de cearceafuri pentru clientii nostri mari.

Prosoape

mereu moi, mereu albe si intotdeauna parfumate. Folosim detergenti si parfumanti ecologici, astfel va respectam oaspetii si va ajutam sa ii tratati asa cum se cuvine.

Salopete de lucru

echitatie, fabrici, laboratoare si nu in ultimul rand, halate de lucru. Pe toate le spalam sau curatam, dupa caz, le calcam si le livram in maxim 24 de ore la proprietar.

SPECIFICATIILE NOASTRE

Spalatorie textile

Foloseste sacii nostri impermeabili pentru a aduna lenjeria murdara. Suntem deja in drum spre tine. La returnare vei primi pachete sigilate, etichetate  fiecare in parte, ca sa stii tot ce se intampla in afacerea ta. Nu te ingrijora cu eventualele defecte, le reparam noi.

Spalatorie covoare

Strabatem intreg judetul Brasov pentru a prelua si livra covoare. Fie mici, fie de baie, de lana sau pufoase. Raspundem nevoilor fiecarui client cu un sistem automat de spalare si uscare controlata, fara a deteriora materialele sau culorile. Livrarea in 48 de ore.

Curatatorie haine

Camasi, paltoane, costume, haine de blana sau piele si chiar si rochii de mireasa. Toate atent curatate, calcate cu aburi sau prese speciale, pentru tine. Transportul este asigurat pe raza judetului Brasov si este GRATUIT.

Mochete la domiciliu

Curatarea mochetelor sau covoarelor lipite de pardoseala este esentiala pentru o unitate de cazare impecabila. Oferim acest serviciu in regim de programare, iar in maxim 24 de ore aveti unitatea pregatita pentru a primi noi oaspeti.

Formular de comanda

  Nume *
  Adresa *
  Numar de telefon *
  E-mail *
  Data pentru ridicare
  Ora pentru ridicare
  Detalii *

  Mesajul a fost trimis cu succes

  Mesajul nu a fost transmis. Va rugam resetati pagina si incercati din nou.